Anpassad sökning

söndag 25 oktober 2009

Den lilla flickan

När den lilla flickan var ett litet barn drömde hon om en prins på en vit häst som räddade henne från de elaka monstren och tog med henne till fjärran land för att älska och vara lyckliga.


När flickan var sexton mötte hon denna prins, han var lång och stilig och han var allt hon hade drömt om enda sedan barnsben. Den lilla flickan satte prinsen på en pedistal och behandlade han som en gud, hon gjorde allt han bad om och dom reste till fjärran land.
När den lilla flickan var arton, strax innan hennes nittonårsdag så var hon lycklig, hon var så himla glad för sin prins och sitt liv, hon älskade varje sekund av sitt liv men sen hände det som aldrig skulle hända. Prinsen visade sig vara allt annat än en prins, han var elak och stöddig och trodde sig bestämma vad den lilla flickan skulle säga,se ut och göra, hon gjorde allt han bad om.
När den lilla flickan trodde att hon hade gjort allt och blivigt perfekt övergav prinsen henne, han försvann till fjärran land utan henne och hörde aldrig av sig. Den lilla flickan var orolig för sin prins, inget fick hända honom.. Trots hennes omsorg var hon aldrig tillräcklig, hon dög inte.


Tillslut orkade hon inte mer, hon skar upp handlederna, lät tårarna och blodet rinna fort och smärtsamt.
Hon slöt sina ögon och sa, 'Du kommer alltid vara ägaren till mitt hjärta'.



Auf Wiedersehn ♥

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar